Online rádió (internetes rádiók) jól ismert zenékkel

Tömérdek kedvelt felvétel az online rádióban

Online rádiók egy helyen: Meghatározó feladata a szeretett online rádiónak, hogy lehetőséget biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik máskülönben nem tudják megmutatni tehetségüket. Aki ennek az online rádiónak a műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem lát. Ettől függetlenül a beszédtechnikája abszolút ugyanolyan, mint ép kollégáinak. Az online rádió csapatának fontos, hogy az emberiség többi rétege jobban megismerje sérült embertársait.

Sajnálatos módon hazánkban még mindig sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő személyeket és nemigen tudja elképzelni, miként tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban. Ebben a korban már sok helyen található érzékenyítő rendezvény. Amelyet abból a célból hoznak létre alapítványok, hogy az ép társadalom jobban megismerje a fogyatékos egyének világát. Ebben segít a nem mindennapi online rádió. Részletek a Lépés Rádió online rádió blogon.

Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik csoportosan készítenek műsorokat egészséges kollégákkal. Felettébb csodálatos, hogy az online rádióban 20 kolléga munkát végez önkéntesként.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-08-28 13:56