Papíralapú univerzális öntapadó etikett címkék

A szigorú szabályozás jóvoltából valóra vált a vásárlók tájékoztatási kötelezettsége. A termékek adatainak feltüntetése kötelező minden esetben. Ha az árucikk csomagolása nem tartalmazza a jogszabály által elrendelt adatokat, akkor ezt utólag kell kiegészíteni. Erre a célra tökéletesen megfelelő a Rayfilm papíralapú öntapadós etikett címke.

Amennyiben gyakran kell nagyszámú dokumentumot küldenie egy cégnek, a borítékok megcímzése a végtelenségig tarthat. Erre ajánlunk egy elegáns, a munkát felgyorsító megoldást, a Rayfilm nyomtatható etikett címkéket. A Rayfilm nyomtatható etikett címkék alkalmasak úgy a saját cím, mind a címzett címének megadásához.

Az öntapadó etikettek tintasugaras és lézer nyomtatókkal egyaránt nyomtathatók. A bőséges választéknak köszönhetően (32 különböző méret) a Rayfilm etikett címke a legtöbb feladat megoldására alkalmas.

A Rayfilm etikett címke megbízható címkézési megoldást teremt termék címkézésre, beltéri   feliratokhoz, DVD, cd lemezek feliratozásához, dokumentumok jelölésére. A címke rendkívül gyorsan és biztosan megtapad még a párás vagy hideg felületeken is. Arra azért feltétlen figyeljünk, hogy egy ívet legfennebb egy alkalommal engedjünk át a nyomtatón..

A nedvesség és a hőmérsékletingadozás komoly károkat tehet a címkeívekben. A megvetemedett, felhullámosodott címkeívek nyomtatás közben elakadást okozhatnak, a magas páratartalom pedig nagyban rontja a nyomtatás minőségét. A masszív, visszazárható kartoncsomagolás a mechanikai sérülésektől is megvédi a címkéket.

Forrás: wts.hu, 2017-09-30 18:10