Aktuális megoldások Csomag feladás problémákra

Van megfizethető árú futárszolgálat kis darabszámú csomag küldéshez. Óriási gond, hogy a futárszolgálatok kedvezményes díjakat a feladott csomagok mennyisége alapján számolnak. Elenyésző számú csomagküldés esetében nagyon drága lesz a kiszállítás díja. Megoldható a nehézség egy okos futárszolgálat stratégiával

Csomag Küldés - A tömeges használat egyik sajátossága, hogy olcsóbb költséget lehet kialkudni. Futárszolgálat részletekért kattintson ide. Ugye mindenki ismeri, ha egyetlen gépjárművet akar venni, akkor nem sok árengedményt kap. Ám mi van akkor, ha összefogunk, és egyszerre 20 autóra adunk le megrendelést? Egymást letaposva tolonganak kedvezőbbnél kedvezőbb árakkal. Ugyanezen az elven működik a BestPosta csomagküldő szolgálat is. A honlapukon részletesebb tájékoztatást kap. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Mostanság a csomagküldés rettentően fontos része, hogy ajtótól ajtóig közvetítsék a küldeményt. Ez azt jelenti, hogy a feladónak ki sem kell mennie az ajtón. A futár csenget, elviszi a küldeményt egészen a címzett ajtajáig. Az eladónak és a vevőnek egyaránt kényelmes, hiszen nagyon sok pénzt és fáradtságot lehet megspórolni a háztól-házig kiszállítással. A meleg nyári kánikulában vagy a hideg téli délelőttökön nagyon hosszúra nyúlt sorban állás végtelennek tűnik. Végre-valahára fellélegezhet, amikor sorra kerül. Ámbár a háztól-házig szállítással könnyedén végezheti tevékenységét cégében, miközben a futár személyesen hozza a küldeményt.

Címkék: futárszolgálat

Forrás: bestposta.hu, 2016-11-23 17:32