Tippmix fogadási eredmények

Kijelenthetjük, hogy Magyarországon a szerencsejátékok körében a sportfogadások vezetik a népszerűségi listát, ami azt jelenti, hogy a magyarok több fogadást tesznek meg, mint ahány lottó-szelvényt vásárolnak.

A magyar sportfogadás legismertebb tagja a Tippmix, többek között azért oly közkedvelt, mert a visszafizetett nyeremény aránya messze nagyobb mint a hagyományos lottójátékoké. A megszokott Tippmix mellett 2013 májusában indult útjára a Szerencsejáték Zrt. internetes sportfogadási oldala, a Tippmixpro, mely eddig nem törte meg a bevált Tippmix népszerűségét.

Ezért a vásárlóCsapat weboldalán megtalálhatók a legutóbbi Tippmix eredmények, fogadási események.

A foci kedvelők mellett a sportfogadók hasznos segítőtársa az oddsok - az élő eredmény kimenetelének megfelelően a változást online lekövetve - összevetését intéző funkció mintegy 20 fogadóiroda oddsaival.

A foci kedvelőinek, szurkólóknak, Tippmix játékosoknak kínáljuk a foci eredmények szolgáltatást, ahol száznál több labdarúgó bajnokság, torna és egyéb versenysorozat élő eredményei érhetők el. Az élő futball eredményeken túl további figyelemre méltó információk is fellelhetők: bajnoki táblázatok, gólszerzők, félidei állások, bűntetőlapok. Megtalálható többek között az angol Premier League, az olasz Serie A, a spanyol La Liga, a francia elsőosztály, vagy a német Bundesliga eredmények, az NB1 meccseinek állása, az UEFA Champions League vagy Europe Leauge élő eredményei, továbbá a világbajnoki illetve EB selejtezők eredményei is.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2015-10-06 20:27